Bussi tellimine ja renditeenused uuel aadressil https://buss.maxiliinid.ee

Tutvustus


Häireliit Mittetulundusühing on 1999. aasta märtsis kodanikualgatusel loodud ühing, mille põhieesmärk on turvalise töö- ja elukeskkonna loomine ning selles osalevate isikute ühendamine.

Olude sunnil katkestasime oma tegevuse 2002 aastal, kuid taasalustasime uuesti 2008 aastal. Liidu tegevus põhineb vabatahtlikkusel ja liikmete ühisel tegutsemisel. Oleme seadnud endale eesmärgiks luua turvalisem elukeskkond ning toetame ja ühendame inimesi, kes jagavad samu huve.

Liidu majandustegevus on suunatud tegevuse arendamisele ja selleks vajalike vahendite soetamisele. Oleme alates 2019. aastast laiendanud oma tegevust, pakkudes mitmesuguseid transporditeenuseid sealhulgas erivajadustega inimestele. Oluline on mainida, et alates 2023. aastast on reisijateveo ja rendi teenus üle läinud Maxiliinid OÜ-le. Seega oleme teinud strateegilise otsuse oma tegevuse korraldamiseks, et paremini rahuldada kogukonna vajadusi ja laiendada oma tegevust.

Oleme uhked oma panuse üle kogukonna ohutuse tagamisel ja jätkame aktiivset tegevust, olles avatud uutele võimalustele ja koostööle. Tule tutvu meie tegevusega lähemalt ja liitu meiega turvalisema tuleviku nimel!

Asukoht